Ostatnio przeglądane

eBiuletyn-Newsletter

Tea Tree Oil

Tea Tree Oil

Olejek z drzewa herbacianego - jest szeroko stosowany w kosmetologii jako srodek przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy. Regeneruje skórę i goi rany nawet w bardzo zaawansowanym stadium rozwoju stanu zapalnego.

Więcej szczegółów


65,80 zł brutto

1155

Stan: Do wyczerpania zapasów

30 inne produkty z tej samej kategorii:

Olejek z drzewa herbacianego - jest szeroko stosowany w kosmetologii jako srodek przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy. Regeneruje skórę i goi rany nawet w bardzo zaawansowanym stadium rozwoju stanu zapalnego.

Koszyk  

Brak produktów

Dostawa 0,00 zł
Suma 0,00 zł

Koszyk Realizuj zamówienie

Pakiet rabatowy -20%